Tuesday, 17 January 2012

Birthday anak mama,,,,,,






Hari nie birthday anak mama yang ke2, mama beli kek jea nak celebrate tp ayah x balik lg, nak celebrate kenalah tunggu ayah balik minggu nie,,,,,, cadangnya nak bw sikecik pg jeram,,,, sambung yg tertunda hari tue, nie mama post birthday boy mama

Jalan2 lagi........

Saturday, 14 January 2012

Kenduri Time....



 semalam sepupu buat kenduri lenggang perut wifenya, sempatlah snap beberapa gambar majlis tersebut buat tatapan yang nak tengok, sepanjang majlis biasalah anak mama paling suka kacau org sana sini...... apa lagi ayahnya ngan atuknya pun pegang dia sampai majlis tamat. kesian anak mama x boleh bergerak bebas lagi sebab dah tolak anak org sampai terjatuh, ayah nak marah depan org jadi kenalah pegang aiman sampai majlis tamat, mujur smlam aiman baik jadi dia diam jea ayah dia pegang.








Sunday, 8 January 2012

Aiman dan Durian







DURIAN LAGI.......

hish anak mama nie asyik makan durian jea
mama pula asyik belikan jea,,,, 
sukalah dia bila dapat apa yang dia nak

Wednesday, 4 January 2012

Setahun yang lalu

Setahun yang lalu 
pada 17 Januari 2011 genap usia anak mama 1 tahun, 
mama ngan ayah sepakat nak buat sambutan birhday party baby boy kami 
mama buatkan pulut kuning dan tempahkan kek mickey sempena umur setahun putera sulong kami....










Muhammad Mikhael Aiman.......
diharapkan semoga besar nanti menjadi anak yang berguna kepada agama, bangsa dan negara
kalau ikutkan mama mau aiman menjadi seorang lawyer tp ayah kata berat sangat 
apapun mama nak aiman jadi orang yang berilmu, yang bergua dan berkerjaya bagus....
kami sayang mikhael aiman....




Hari pertama di kantin sekolah





Hari Pertama di Kantin Sekolah 

Semalam pelajar-pelajar telah memulakan tugasan mereka di tahun baru 2012. ini bermakna Kantin SRA Kg Banting juga perlu beroperasi seperti biasa,,,,,  sudah tentulah kesibukan kembali menjengah mama aiman kerana tepat jam 1 mama dah perlu ada dirumah untuk menghantar barang ke kantin, jam 2.30 perlu berkejar semula ke pejabat kerana ada urusan yang belum selesai, aiman apa lagi punyalah suka, sbb sebelah petang dia akan ikut mama pergi pejabat, mujur bos mama sporting jadi lehlah anak mama ikut ke pejabat. jam 4 bila mama x buzy, mama akan pg kantin membantu sehingga jam 4.30 pastu balik office semula sehinggalah jam 6.00 petang waktu tamat berkerja......

Monday, 2 January 2012

Suka-suka ditahun baru 2012


Tahun baru 2012

Anak mama berusia 2 tahun bila masuk jea tahun 2012
dah besar upanya mikhael aiman nie
heheh
rasanya macam baru semalam mama lahirkan aiman nie
tup...tup dah dua tahun anak kesayangan mama nie.....
kejap lagi aiman dah nak sambut birthday genap 2 tahun kelender masihi 2012
xtau apa perancangan mama dan ayah nak celebrate birthday anak mama ke 2 nie








sempena tahun baru nie mama bawa anak mama jenjalan ke pantai BNO
bukan main suka dia kesana ke sini kat pantai...
lompat sana lompat sini,,,,
posing sana posing sini....
sampai penat mama mengikutkannya,,,,,